Menu

Sponsors

DAP Hadderingh

DAP Hadderingh

Wij bieden alle 1e lijn paardengeneeskunde aan en beschikken over rontgen, echografie en endoscopie.

Voer voor Paarden .nl

Voer voor paarden .nl

Voer Voor Paarden is een leverancier van topmerken paardenvoer in nagenoeg heel Nederland. We onderscheiden ons in de markt door de diversiteit aan merken, de lage tot geen bezorgkosten en het feit dat we de bezorging in eigen hand houden. Ook merken paardenvoer die lastig te verkrijgen zijn in Nederland, maar van zeer hoge kwaliteit zijn, hebben wij in ons assortiment en we staan altijd open voor suggesties. Zowel voor de recreant als de wedstrijdruiter hebben we het beste voer.

Telefoonnummer
06-18935012
Website
Voer voor Paarden .nl
Facebook
Voer voor Paarden .nl
JM Juristen & Adviseurs

JM Juristen & Adviseurs

Ervaren jurist en sparringspartner met brede interesses en ambities. Bijzonder geïnteresseerd in ondernemingsrecht, samenwerkingsverbanden, fusies en overnames en contractenrecht.

 

Telefoonnummer
050-211 5193
Website
JM Juristen & Adviseurs
Paul Woldendorp auto's

Paul Woldendorp auto's

U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud en reparatie van alle merken auto's tegen scherpe tarieven.

Dus wat uw auto ook nodig heeft, nieuwe accu, remmen, uitlaat, schokbrekers, kleine beurt, grote beurt of APK keuring, wij zorgen dat het snel, vakkundig en voordelig wordt uitgevoerd!

Maak snel een afspraak of kom langs aan de Burg. J.G. Legroweg 92 te Eelde

Telefoonnummer
050-3096706
Website
Paul Woldendorp auto's
Stal Koolen

Stal Koolen

In 2017, na het behalen van mijn diploma Paardenhouderij en management, ben ik in Nieuw Dordrecht begonnen met het oprichten van een kleinschalige pensionstal. Deze is in zeer korte tijd vrij succesvol geworden. Naast de pensionstalling ben ik daar verder gegaan met het beleren, doorrijden, her-trainen van zowel paarden en pony's van klanten als eigen paarden en pony's.

Nu 4jaar later ben ik bij mijn vriend 'Marcel Hulzebos' in Lieveren gaan wonen, hier gaan wij verder met onze gezamenlijke passie. Wij hebben in Lieveren de mogelijkheid om onze liefde voor de paarden meer uit te breiden en ook hebben wij hier meer ruimte voor paarden of pony's van klanten. 

Pension en Trainingstal Koolen word Trainingstal Koolen.

Telefoonnummer
06 52280852
Website
Stal Koolen
Facebook
Stal Koolen
Van Belle Baling

Van Belle Baling

Van Belle Baling kan u van alles bieden omtrent het persen van hooi,gras en stro. Gespecialiseerd in Midi balen.

Telefoonnummer
06 44805480
Facebook
Van Belle Baling
Dierfysiotherapie en Revalidatie Anne van den Eerenbeemt

Dierfysiotherapie en Revalidatie Anne van den Eerenbeemt

 

Anne van den Eerenbeemt, Gediplomeerd humaan en dierenfysiotherapeut en een dierenliefhebber in hart en nieren. Als klein meisje was ik al gek op dieren. Ik heb veel verschillende paarden en pony’s voor diverse eigenaren gereden. Een leuke tijd, waar ik op verschillende adressen veel heb geleerd over het managen en trainen van verschillende rassen en stamboekpaarden.

Het is fantastisch om paarden veelzijdig op te leiden. Met name omdat de variatie in oefeningen groot is. Naast de vele jonge paarden die ik heb opgeleid, heb ik inmiddels meerdere paarden op hoog niveau geklasseerd in de discipline dressuur, springen en eventing. Het goed managen op hoger niveau, zeker in meerdere disciplines, is een echte uitdaging. Dit kan iedere sporter beamen.

Daarnaast heb ik fanatiek met mijn honden in de agility gelopen. Een fantastische tak van hondensport die naast een geweldige band met je dier ook veel kennis gaf over fysieke training van de hond.

Sinds Januari 2009 ben ik werkzaam bij SKS Fysiotherapie te Assen. Hier heb ik mij kunnen specialiseren tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut en heb ik vele cursussen gevolgd, zoals Dry Needling, verschillende mobilisatietechnieken en hydrotherapie.

In december 2021 heb ik de opleiding Dierfysiotherapie in Barneveld afgerond. Deze twee en half jarige opleiding is een aanvulling waarin ik mijn passie, hobby en werk goed kan combineren.

Mijn missie is om het multidisciplinair werken binnen de diergeneeskunde te gaan versterken. Dit om de kwaliteit van de zorg op een hoger niveau te krijgen voor u en uw dier.

Over Stichting Manege Norg

De Stichting Manege Norg is opgericht op 10 september 1997. Zij bestaat uit twee rijhallen waarvan zowel verenigingen als particulieren gebruik van maken.

Locatie Manege

Manege Norg
Kerkpad 4
9331 AC Norg

Contactgegevens

Stichting Manege Norg
p/a Sparrenlaan 13
9331 CL Norg
Mob: 06 - 30228058
E-mail:

Login or Aanmelden

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?