Menu

Sponsor aktie

 

Sponsor aktie.

Een ieder die een sponsor aanbrengt die zich tenminste 2 jaar verbindt ontvangt een kortingskaart voor huur van een rijhal in onze manege ten waarde van € 89,95.

Het sponsor pakket bestaat uit adverteren middels een reclame bord in de grootste en meest gebruikte rijhal en/of een tweetal vermeldingen middels banners op de website van de Manege Norg en op de speciale pagina voor sponsoren.

De website van de manege wordt dagelijks erg veel bezocht. Dit komt met name doordat de manege een uniek reserveringssysteem heeft waarbij ruiters zeer laagdrempelig een uur in een van beide rijhallen kunnen reserveren. Dit in combinatie met een zeer goede en goed onderhouden bodem zorgt ervoor dat de manege ruiters trekt uit de verre omtrek. Voor het reserveringssysteem heeft de manege meer dan 300 geregistreerde en site bezoekende ruiters/gebruikers.

Ook de Facebook pagina van de manege trekt vele bezoekers en krijgt veel likes. Op dit moment heeft de pagina meer dan 500 volgers en dit aantal groeit nog dagelijks.

Ook worden er vele evenementen in en rond de hallen georganiseerd.

Wekelijkse lessen van PSV Norg, L.R. en PC Bergveen, PSV  Noordenveld en Ravenruiters. Wedstrijden van PSV Norg, Bergveen en Noordenveld. Tuigpaarden concours. SGW wedstrijden.  Mountainbike wedstrijden. Wielerwedstrijden. Duathlon wedstrijd. Shetland keuringen. New Forest keuringen. Tuigpaarden keuring. Clinic zitles. Pony kamp. Oefenparcours. Diverse vergaderingen in kantine. Feestje in kantine.

Kortom vele contactmomenten voor een sponsor waar zijn of haar product of dienst onder de aandacht wordt gebracht. Sponsor word je al vanaf €100 per jaar.

Praktische info.

De borden hebben een formaat van 65 cm hoog en 150 cm breed. De banner verschijnt op de homepage en op de reserveringssite en er is de mogelijkheid om info te vermelden op de sponsoren pagina. Zie https://www.manegenorg.nl/sponsors

Actievoorwaarden.

Er wordt per aangebrachte sponsor € 89,95 bijgeschreven op een account naar keuze. De sponsor verbindt zich voor minimaal 2 jaar. De actie loopt tot 31 maart 2023.

Tarieven op aanvraag ( vanaf €100 per jaar) en aanmelden sponsor neem contact op via https://www.manegenorg.nl/contact of bellen of appen naar 06 3022 8058

 

 

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Over Stichting Manege Norg

De Stichting Manege Norg is opgericht op 10 september 1997. Zij bestaat uit twee rijhallen waarvan zowel verenigingen als particulieren gebruik van maken.

Locatie Manege

Manege Norg
Kerkpad 4
9331 AC Norg

Contactgegevens

Stichting Manege Norg
p/a Sparrenlaan 13
9331 CL Norg
Mob: 06 - 30228058
E-mail:

Login or Aanmelden

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?