Menu

Manege ook tijdens de lockdown open!!

Het verzorgen en individueel rijden van paarden moet altijd doorgaan omwille van het welzijn van de paarden. Indien nodig voor de veiligheid van de ruiter mag dit onder begeleiding. Publiek is hierbij niet toegestaan. Binnen paardensportaccommodaties moeten daarom aangepast open blijven voor de dagelijkse verzorging en beweging van paarden.

Wel is het de vraag of een privéles onder deze uitzonderingen valt. Wanneer de les bedoeld is voor de ruiter ter vermaak of als sport, dan is het niet toegestaan. Is de les primair bedoelt om het paard de noodzakelijke beweging te geven, dan is dit wel toegestaan

Lees meer...

Manege open voor individueel gebruik

De Manege kan open blijven voor individueel gebruik.
 
De veiligheidsregio Drenthe volgt de lijn van de KHNS.
 
Amateursport (wedstrijden en lessen/trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan op binnen- en buitensportlocaties. Het verzorgen en individueel rijden van paarden moet altijd doorgaan omwille van het welzijn van de paarden. Indien nodig voor de veiligheid van de ruiter mag dit onder begeleiding. Publiek is hierbij niet toegestaan. Paardensportaccommodaties moeten daarom na 17:00 uur aangepast open blijven voor de dagelijkse verzorging en beweging van paarden.
De beweging van de paarden kan dus middels rijden, wandelen etc. Het is echter niet de bedoeling dat er lessen worden gegeven na 17:00 uur. Hierbij willen we aangeven dat ten alle tijde de basismaatregelen wel gevolgd moeten worden. 
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Over Stichting Manege Norg

De Stichting Manege Norg is opgericht op 10 september 1997. Zij bestaat uit twee rijhallen waarvan zowel verenigingen als particulieren gebruik van maken.

Locatie Manege

Manege Norg
Kerkpad 4
9331 AC Norg

Contactgegevens

Stichting Manege Norg
p/a Sparrenlaan 13
9331 CL Norg
Mob: 06 - 30228058
E-mail:

Login or Aanmelden

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?